Nana Christine Christiansen

Nana er uddannet berider, ejer af Sandkildehus Dressage, og ansvarlig for uddannelsen og salget af hestene. Nana er specialiseret i Dressur, hvor hun rider på Grand Prix niveau, men hun har også tidligere været springrytter. Derudover har hun fungeret som testrytter for Dansk Varmblod, både ved hoppekåringer og hingstenes materialprøve.

Louise Svendsen 

Louise er ansat som 1. groom. Hun er ansvarlig for, at alle hestene bliver passet og plejet efter alle kunstens regler. Louise gør et særdeles godt stykke arbejde, hun er meget omhyggelig og opmærksom på hestens velbefindende. 

Team

Derudover er der på Stutteri Teglovnen ansat en staldansvarlig, Charlotte, og en hestemanagerelev, Cecilie, som begge står for staldarbejde, ud/indluk på folde, fodringer, pasning og håndtering af ungheste. 
Udover det faste team har vi andre særdeles kompetente personer på stedet, som gerne hjælper, hvis vi f.eks. har brug for flere hænder til eksempelvis kåringer. 

Udover de der har deres daglige gang hos os, så har vi nogle fagfolk vi på heller ingen måde kan undvære.

Charlotte fra Eqphysio.dk er uddannet fysioterapeut både til heste og mennesker, hun kommer på stedet ca. en gang om måneden. Vi  synes det giver så god mening for helheden, at hun har forstand på både hestens og rytterens fysik.
Lang&Lang Rideudstyr er vores forhandler indenfor udstyr til både hesten og rytteren, vi nyder rigtig godt af deres mange årige erfaring inden for området. 
EquiTailor er vores sadelmager, hun kommer ofte på stedet, for at tjekke op på de forskellige heste og sadler vi har. En sadel der ikke ligger korrekt, er roden til mange problemer. 
Rærup Beslagsmed v. Kristian Jørgensen, er vores smed, som gør et særdeles godt stykke arbejde. Kristian er i stalden hver uge. Uden hov - ingen hest. 


Teamwork makes the dream work.