Nana Christine Christiansen

Nana er uddannet berider, ejer af Sandkildehus Dressage, og ansvarlig for uddannelsen og salget af hestene. Nana er specialiseret i Dressur, hvor hun rider på Grand Prix niveau, men hun har også tidligere været springrytter. Derudover har hun fungeret som testrytter for Dansk Varmblod, både ved hoppekåringer og hingstenes materialprøve.

Laura Arentoft

Laura er ansat som 1. groom. Hun er ansvarlig for stalden, pasning af hestene, op/afsadlning, fodringer mm.Laura er super flittig, god til at tænke selvstændigt og har en god ordenssans. 

Stine Riis

Stine er ansat som rytter. Hun rider til dagligt omkring 8 heste, og hjælper med lidt daglige gøremål. Stine starter også vores heste til stævner, kåringer og championater. Hun har en fantastisk tilgang til hestene og har en helt specielt god forståelse for de unge heste. 

Team

Freja Mose er ansat to dage i ugen. Freja er beriderelevsaspirant, hun skal derfor lærer lidt af hvert, hun hjælper Laura i stalden og er behjælpelig med ridning/opvarmning af staldens heste. Freja er en rigtig positiv pige med den helt rette indstilling og hun har en rigtig god føling med hestene. 

Derudover har vi to weekendpiger tilknyttet, Karoline Steen og Emma Elmkjær. 
Alle i teamet er guld værd og helt uvurderlige for, at det hele kører på skinner. 

Charlotte fra Eqphysio.dk er uddannet fysioterapeut både til heste og mennesker, hun kommer på stedet ca. en gang om måneden. Vi  synes det giver så god mening for helheden, at hun har forstand på både hestens og rytterens fysik.
Horsepartner er vores forhandler indenfor udstyr til både hesten og rytteren, vi nyder rigtig godt af deres mange årige erfaring inden for området. 
EquiTailor er vores sadelmager, hun kommer ofte på stedet, for at tjekke op på de forskellige heste og sadler vi har. En sadel der ikke ligger korrekt, er roden til mange problemer. 
Rærup Beslagsmed v. Kristian Jørgensen, er vores smed, som gør et særdeles godt stykke arbejde. Kristian er i stalden hver uge. Uden hov - ingen hest. 


Teamwork makes the dream work.